Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна припиняє реєстрацію у митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності, пов’язаних з рф

Реклама

8 жовтня 2022 р. Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка врегульовує питання припинення сприяння захисту об'єктів прав інтелектуальної власності через російську агресію. Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

Документом встановлюється припинення реєстрації об'єктів права інтелектуальної власності у митному реєстрі об'єктів права інтелектуальної власності, які охороняються відповідно до закону за заявами правовласників (їх уповноважених представників):

  • громадян рф, юридичних осіб, що створені та зареєстровані відповідно до законодавства рф та/або кінцевим бенефіціарним власником яких є громадяни рф чи інші юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства рф;

  • якщо виробниками, експортерами або імпортерами товарів, що містять об'єкти права інтелектуальної власності, є особи, зазначені вище.

Також унормовано питання встановлення зупинення реєстрації об'єктів права інтелектуальної власності у Реєстрі за заявами правовласників (їх уповноважених представників) фізичних та/або юридичних осіб, до яких застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону «Про санкції».

Воєнний стан потребує особливої уваги керівників при ухваленні рішень. Забезпечте себе надійною та перевіреною інформацією з LIGA360:Керівник. Аналітика й економічні новини, моніторинг законодавства, зміни в умовах воєнного стану. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини