Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для працівників агросектору необхідно продовжити строк відстрочки від мобілізації - Мінагрополітики

Реклама

Міністерство аграрної політики підтримує пролонгацію відстрочки для військовозобов'язаних аграріїв. Вона є необхідним кроком для забезпечення продовольчої безпеки держави. Це зазначив державний секретар Мінагрополітики Віктор Канцурак.

«Бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу є край важливим для завершення сільськогосподарських польових робіт. В листопаді уже завершиться відстрочка від призову відповідно до наказів, які були видані в травні 2022 року та березні-квітні 2022 року. Мінагрополітики підтримує агросектор і до прийняття необхідного законопроекту вважає необхідним пролонгувати уже видані бронювання», - наголосив Віктор Канцурак.

Раніше Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» звернулась до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням пролонгувати строк дії відстрочки від мобілізації ще на 2 місяці задля безперебійної роботи підприємств агросектору.

Нагадаємо, починаючи з 14 жовтня бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе виключно через кабінет запитів на бронювання. Детальніше читайте тут.

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини