Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поштово-логістична компанія Justin припинила свою роботу

Реклама

Поштово-логістична компанія Justin, яку запустила Fozzy Group у 2017 році, навесні 2022 року припинила роботу.

Про це повідомив Forbes колишній керівний партнер компанії «Джаст ін» Юрій Авдиш.

«Через повномасштабне вторгнення ми були вимушені оптимізувати численні процеси в бізнесі та переосмислити роботу Justin», - зазначили в пресслужбі Fozzy Group.

Justin вийшов на ринок у 2017 році. Fozzy Group почала розміщувати його відділення у своїх супермаркетах. Було вирішено зайняти нішу «Забирати посилки дорогою додому». Увечері клієнт заходив до супермаркету по продукти й одночасно міг забрати посилку, яку напередодні замовив в інтернет-магазині. Justin почав активно співпрацювати з інтернет-магазинами, зокрема, спільно з ними відкривав кобрендингові відділення.

Компанія видавала посилки через приблизно 500 відділень. У 2020 році її виторг склав більш, ніж 133,5 млн грн.

За словами Юрія Авдиша, зрештою, щомісячні обсяги пересилання відправлень почали досягати до 1 млн пакунків.

Однією з основних причин закриття називають незадоволення результатами роботи компанії на тлі гострої конкуренції, зокрема, з «Новою Поштою». Крім того, Justin не вдалося отримати всіх бажаних локацій у мережі «Сільпо», а ціни на оренду в наявних місцях були високі.

Також Justin не зміг залучати персонал супермаркетів для роботи у відділеннях, тому компанія набирала нових співробітників. А після 24 лютого українці взагалі майже припинили купувати речі онлайн.

Зараз компанія лише видає посилки, які клієнти мали отримати до закриття відділень. Їх можна отримати в супермаркетах «Сільпо» або Justin перенаправить їх через інших поштових операторів. Також Justin допомагає опрацьовувати гуманітарні вантажі на трьох розподільчих центрах у Києві, Дніпрі та Львові.

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг на ІТ-платформі LIGA360, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Замовте презентацію LIGA360 для керівників, юристів та служби безпеки прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини