Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Meta запускає програму на отримання українським бізнесом доступу до безкоштовної реклами у Facebook або Instagram

Реклама

Українські підприємці можуть отримати 1000$ на рекламну кампанію свого бізнесу у Facebook або Instagram. Над запуском цієї програми з Meta активно працювала команда Мінцифри та Дія.Бізнес.
Щоб взяти участь, потрібно мати зареєстроване в Україні підприємство, керувати українською бізнес-сторінкою у Facebook і мати дійсний рекламний обліковий запис.

Є два способи отримати рекламні кредитні бали:

  • деякі власники українських компаній, які вже співпрацюють з компанією Meta, отримають електронний лист та/або телефонний дзвінок щодо Програми. Після підтвердження відповідності компанії критеріям участі та надання інформації про рекламний обліковий запис представник компанії Meta зарахує рекламні кредитні бали безпосередньо на відповідний рекламний обліковий запис.

  • буде створено платформу самообслуговування що веде на цільову сторінку, де українські компанії, що відповідають критеріям, зможуть отримати рекламні кредитні бали, дотримуючись інструкцій на сайті. Введіть інформацію про рекламний обліковий запис, і рекламні кредитні бали будуть зараховані на рекламний обліковий запис безпосередньо після підтвердження відповідності критеріям участі.

Більше деталей про програму за цим посиланням.

Працюєте з договорами в умовах воєнного стану? Спробуйте функціонал Contractum в LIGA360. Типові шаблони договорів українською та англійською мовами, аналіз тексту договору й перевірка помилок, моніторинг основних сутностей договору. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини