Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найактуальніші теми для бізнесу: вебінари від LIGA ZAKON

21 грудня 2022, 12:33
415
0
Автор:
Реклама

Дев'ять місяців пройшло з тих пір, як ми почали жити та працювати у нових реаліях повномасштабної війни. Відтоді повністю перевернулося все в свідомості кожного українця, кардинально змінила правила ведення бізнесу і кожна українська компанія.

Після 24 лютого з'явилось чимало новацій на законодавчому рівні - у цей час бізнес як ніколи раніше потребував підтримки та роз'яснень.

Маючи можливість надати необхідну та актуальну інформацію, компанія LIGA ZAKON вже 22 березня організували перший безкоштовний вебінар для бізнесу на тему роботи під час воєнного стану і продовжують це робити до сьогодні.

Так, за 9 місяців, щоб підтримати українські компанії та підприємців було проведено вже більше 30 безкоштовних заходів, які переглянули майже 60 тисяч глядачів.

Фахівці компанії обираємо найактуальніші питання, які турбують бізнес, підбирають теми, які потрібні різним спеціалістам (юристам, адвокатам, суддям, бухгалтерам, HR - спеціалістам та звичайно керівникам) в бізнесі та держсекторі.

Спікерами заходів виступають фахівці ринку, що досконало розбираються в питаннях та темах вебінарів.

LIGA ZAKON висловлює вдячність спікерам:

Поліщук Вікторії, Макеєвій Олені (Аксьонова та партнери Aksonova&Associates), Мальському Олегу, Бекетову Олегу (компанія Eterna Law), Ковбель Артем (Crowe A&A Ukraine, Crowe Erfolg Ukraine), Гриценко Людмилі (ЮГ «Право»), Нечай Мирославі, Михайлюк Яні, Хапко Юрію, Яськіву Богдану (TOTUM LF), Гонзайк Ользі, Головатюку Владиславу.

Ємець Елеонорі, Соломко Олексію (ADER HABER), Тищенко Наталії, Коломієць Валерії, Філатова Владиславу, Лисенко Ганні, Гудимі Дмитру, Краглевичу В'ячеславу.

Бондарєву Тімуру, Рикуну Антону, Дядюку Євгену, Гупало Катерині, Наконечному Володимиру, Підгайному Андрію (Arzinger).

Свєтлічному Ігорю, Ясько Ігорю (Юридична компанія WINNER), Білик Аліні, Правдюку Віталію, Федотовій Олександрі, Грищуку Миколі, Жужі Михайлу. Червєнковій Марині, Орлову Миколі (ОМП), Мушуровій Іуліанії, Бугсталлеру Маркусу, Блінову Євгенію, Шемеліну Дмитру, Воробйовій Ірині, Висіцькій Ірині, Кобилянському Віктору, Трофімцевій Ользі.

Матвєєвій Анастасії, Мальчуку Вадиму, Папіренко Юлії, Мокляк Алісі, Кіричок Світлані, Баранович Аліні (LIGA ZAKON).

Приєднуйтеся до вебінарів LIGA ZAKON, щоб отримати актуальну та перевірену інформацію для роботи Вашого бізнесу під час війни!

Переглянути вебінари, які вже відбулися можна за посиланням.

Будемо раді бачити Вас на наших заходах і відповідати на запитання, які допоможуть українському бізнесу наближувати нашу перемогу!

Детальна інформація та реєстрація за телефоном: (044) 538-01-05, (093) 170-32-23 та e-mail: practicum@ligazakon.ua

Чекаємо на Вас онлайн!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини