Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд готує рекомендації промисловим підприємствам про перехід на роботу у нічні зміни

Реклама

Кабінет Міністрів розглядає можливість переведення роботи промислових підприємств у нічні зміни. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 9 грудня.

За його словами, найближчим часом Міністерство енергетики розробить та подасть на розгляд Уряду документ з визначенням чітких пріоритетів підключення споживачів до електропостачання.

Першочергово електроенергію отримуватимуть об'єкти критичної інфраструктури, зокрема, підприємства водо-, теплопостачання та лікарні. Другим пріоритетом є об'єкти військово-промислового комплексу, які працюють на оборону держави. Третій - це бізнес, який виготовляє критично важливі товари та продукти, наприклад, хлібопекарні та молокозаводи. У четверту чергу електроенергією забезпечуватиметься житловий сектор.

«Розуміємо, що така розстановка пріоритетів може викликати питання у бізнесу. Тому розробляємо рекомендації для промислового сектору, зокрема про часткове або повне переведення діяльності підприємств у нічні зміни», - зазначив Прем'єр-міністр.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини