Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ощадбанк надаватиме бізнесу грантові кошти від уряду Німеччини

Реклама

Ощадбанк буде надавати підприємцям банківські кредити в поєднанні з грантовими коштами від уряду Німеччини, які складатимуть до 30% суми проєкту. Про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

Як зазначається, 15 грудня 2022 року у Львові було підписано Меморандум про співпрацю у фінансуванні підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу в межах програми міжнародної технічної допомоги «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі».

Ця програма надасть можливість підприємцям - клієнтам Ощадбанку отримувати гранти від уряду Німеччини. Її головною метою є підтримка українського бізнесу, особливо тих підприємств, які зазнали збитків внаслідок російської агресії та були релоковані в безпечні регіони України.

Реалізацію ініціативи здійснюватиме німецька урядова компанія німецька урядова компанія GIZ у партнерстві з German Sparkassenstiftung, Фондом розвитку підприємництва та Ощадбанком.

Загальний бюджет ініціативи становитиме 2,4 мільйона євро, включаючи 1,3 мільйона євро як початкову суму доступну для грантів.

Підприємцям будуть надаватись банківські кредити в поєднанні з грантовими коштами, які складатимуть до 30% суми проєкту. Програма має також навчальну складову: консультанти German Sparkassenstiftung проводитимуть тренінги з розвитку підприємницьких та управлінських навичок клієнтів Ощаду.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини