Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ наклав найбільший у 2022 році штраф за змову під час публічних закупівель

Реклама

Антимонопольний комітет наклав найбільший штраф у 2022 році за змову, здійснену учасниками під час публічних закупівель. Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Встановлено, що ПВКФ «Фіалка» і ТОВ «Стиль-Декор» вчинили порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону «Про захист економічної конкуренції», а саме здійснили антиконкурентні узгоджені дії під час участі у закупівлі: «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному».

Замовником послуги було Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради. Очікувана вартість закупівлі становила 202 260 782,00 грн.

За змову на публічних закупівлях ПВКФ «Фіалка» і ТОВ «Стиль-Декор» оштрафовані на загальну суму 92 093 458 грн.

У Комітеті нагадали, що згідно з Законом «Про публічні закупівлі», підставою для відмови в участі у процедурі закупівлі є притягнення суб'єкта господарювання протягом останніх трьох років до відповідальності за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів.

Захистіть свій бізнес інформацією у новому році. Тільки до 31 грудня ви можете підключити до 5 співробітників компанії до LIGA360 та отримати знижку 30%. А ще ви отримаєте додаткові сервіси медіамоніторингу та договірної роботи. Дізнайтесь більше переваг LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини