Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС виявила порушення мережею магазинів цифрової техніки розрахункових операцій на 93 млн грн

Реклама

За результатами перевірки однієї з мереж магазинів цифрової техніки податковими органами виявлено порушення порядку проведення розрахункових операцій на суму понад 93 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Так, Державною податковою службою встановлено, що один з платників податків, який має мережу магазинів з реалізації електронної цифрової техніки (мобільних телефонів та аксесуарів до них), а також надає комплексні послуги населенню для спілкування засобами зв'язку від провідних мобільних операторів, значний період часу не звітує до ДПС про виторги, проведені через реєстратори розрахункових операцій/програмні РРО.

За ініціативи ДПС територіальними підрозділами податкового аудиту у січні - лютому 2023 року організовано та проведено 56 фактичних перевірок мережі магазинів, які здійснюють діяльність на території 17 областей України та у м. Києві.

У ході проведення фактичних перевірок зазначеної мережі податківцями виявлено та задокументовано порушення законодавства в частині порядку здійснення платником податків розрахункових операцій на загальну суму понад 93 млн гривень.

За результатами вжитих заходів платник податків відновив декларування виторгів, які безпосередньо впливають на обсяги отриманих ним доходів і, відповідно, сплату податків.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини