Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено порядок оцінювання заяв на гранти для переробних підприємств

Реклама

Мінекономіки наказом від 30.12.2022 N 5593 внесло зміни до Порядку проведення оцінювання заяв, критеріїв оцінювання та необхідної кількості балів (оцінки) для прийняття рішень щодо надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств.

Зокрема, викладено у новій редакції пункт 3 Порядку. Так, уповноважений банк засобами програмного забезпечення за допомогою інформаційних джерел, що ним використовуються у своїй діяльності, проводить перевірку заявника згідно з абзацами 4 - 12 пункту 19 Порядку надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств, переліками заборонених та ризикових видів діяльності згідно з КВЕД та оцінювання бізнес-плану отримувача за критеріями оцінювання згідно з додатками 1 - 4 та 6 - 8 до цього Порядку шляхом розрахунку кількості балів (оцінки) на основі інформації, зазначеної отримувачем у заяві та бізнес-плані, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг "Порталу Дія", та документах, указаних у додатку 5 до цього Порядку.

Також Порядок доповнено двома новими додатками (№ 7 та № 8): переліком заборонених видів діяльності та переліком ризикових видів діяльності.

Крім того, цим наказом оновлено:

  • критерії перевірки ділової репутації отримувача грантів для переробних підприємств для фізичних осіб та ФОПів (додаток № 2 до Порядку);

  • перелік документів для розрахунку кількості балів (додаток № 5 до Порядку);

  • форму бізнес-плану;

  • форму договору про надання гранту;

  • кінцеві строки подання заяв та граничні суми грантів.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини