Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін заборонив автоматичне продовження ліцензій гральному бізнесу під час війни

Реклама

Кабінет Міністрів, на засіданні 28 лютого, уніс зміни до пункту 1 постанови КМ від 18.03.2022 N 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану», якими заборонив автоматичне продовження ліцензій організаторам азартних ігор під час війни.

Про це повідомив постійний представник Уряду у ВР Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Так, цими змінами передбачено, що положення постанови, відповідно до якого строки дії діючих строкових ліцензій та документів дозвільного характеру автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування, а періодичні, чергові платежі за ними відстрочуються, не поширюється на сферу діяльності з організації та проведення азартних ігор.

Несплачені до дня набрання зазначеними змінами чинності щорічні платежі за ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор за кожен рік дії ліцензії сплачуються у тридцятиденний строк з дня набрання змінами чинності.

Скористайся спеціальними добірками LIGA360 про воєнний стан. Щодня ми доповнюємо матеріали для бізнесу: господарська діяльність, звітність і податки, ЗЕД і мито, виплати, ліцензії, власність тощо в умовах воєнного стану. Спробуй LIGA360 сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини