Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Епіцентр К" купив за 210,6 млн грн "Укроборонресурси" на аукціоні Фонду держмайна

Реклама

Фонд держмайна провів приватизаційний аукціон, на якому продав єдиний майновий комплекс держпідприємства «Укроборонресурси». Переможцем стало ТОВ «Епіцентр К». Про це інформує пресслужба ФДМУ.

Як зазначається, за актив змагалися 21 підприємець. Внаслідок цього його вартість зросла майже в 12 разів до 210,6 млн грн.

«Це найбільша переможна ціна за державний актив на приватизаційних аукціонах з початку 2023 року. Попередній рекорд встановлений на торгах з продажу порту «Усть-Дунайськ», коли переможець запропонував за актив 201 млн грн», - йдеться у повідомленні.

У Фонді наголошують, що продаж підприємства «Укроборонресурси» ніяк не впливає на обороноздатність України, оскільки основна діяльність цього підприємства полягає в комплексній переробці та утилізації майна концерну «Укроборонпром». При цьому останні роки держпідприємство «Укроборонресурси» було збитковим та накопичило понад 3 млн грн боргів.

Читайте також: Фонд держмайна планує сконцентрувати управління 100% держпідприємств;

Фонд держмайна готує до продажу три великі промислові підприємства у Запоріжжі;

Фонд держмайна виставить на приватизацію Білгород-Дністровський морський порт

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини