Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ розпочав справу проти ТОВ «Іоніті» за поширення недостовірних відомостей про конкурентів

Реклама

Антимонопольний комітет наприкінці березня розпочав справу за ознаками вчинення ТОВ «Іоніті» порушення, передбаченого статтею 8 Закону «Про захист від недобросовісної конкуренції». Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Як зазначається, дії відповідача містять ознаки дискредитації ПП «Автоентерпрайз» та ПП «АЄ Фекторі». Підприємства здійснюють діяльність, пов'язану із зарядними станціями для електромобілів та наданням супутніх послуг.

У заяві до АМКУ ПП «Автоентерпрайз» та ПП «АЄ Фекторі» зазначили, що ТОВ «Іоніті», зокрема, у соціальній мережі Facebook, поширювало неправдиві повідомлення про роботу цих двох компаній. Зокрема у них йшлося про ухвалення керівництвом цих компаній рішення про банкрутство та подальшу ліквідацію підприємств.

На думку заявників, ця інформація може зашкодити їхній діловій репутації.

«Поширення недостовірних відомостей, пов'язаних із діяльністю ПП «Автоентерпрайз» та ПП «АЄ Фекторі» містить ознаки порушення, передбаченого статтею 8 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції». Отже Комітет відкрив справу», - резюмували у АМКУ.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини