Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Облік військовозобов'язаних на підприємстві: рекомендації для HR

Реклама

З моменту набрання чинності Порядком організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України № 1487 від 30 грудня 2022 року, пройшло понад п'ять місяців, однак питання ведення військового обліку на підприємстві і досі залишається одним із найбільш актуальних. 

У попередній публікації ЮФ "Правовий Альянс" надали рекомендації HR-менеджерам щодо алгоритму їхніх дій під час прийняття на роботу та звільнення працівників в межах ведення військового обліку.

У новый статті розкрито основні нюанси ведення персонального військового обліку на підприємстві незалежно від форми його власності.

Матеріал читайте в нашій рубриці "Актуально" за посиланням: Облік військовозобов'язаних на підприємстві: рекомендації для HR щодо ведення персонального військового обліку.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини