Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відновлення перевірок з жовтня не відбудеться - Гетманцев

Реклама

19 вересня Європейська Бізнес Асоціація провела зустріч з головою Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим, на якій зокрема обговорювались поточні питання податкової політики. Про це повідомляється на сайті ЄВА.

Данило Гетманцев запевнив бізнес, що в цьому році не буде змін до податкового законодавства «під ялинку». Державний бюджет на 2024 рік розрахований на існуючій податковій базі.

В контексті перевірок він наголосив, що їх повернення з жовтня не відбудеться, однак додав, що є певна позиція міжнародних партнерів.

Водночас, за словами Гетманцева, країна буде намагатись повернутись до попередньої моделі - часткових перевірок. В планах запровадження ризикорієнтованого підходу, але як і коли - потребує погодження з партнерами.

В контексті підвищення податків голова Комітету підкреслив, що карколомних пропозицій щодо підвищення податків він в перспективі не бачить. Водночас планується збільшити акцизний податок.

Читайте також: Скасування мораторію на податкові перевірки з 1 жовтня: що пропонує законопроєкт?;

Скасування мораторію на податкові перевірки: у Раді зареєстрували чотири альтернативних законопроєкти

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини