Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запустили ще п'ять газових свердловин

Реклама

АТ «Укргазвидобування» запустило ще 5 свердловин з додатковим видобутком 500 тис. куб. м газу на добу. Про це повідомляє пресслужба Групи Нафтогаз.

Зазначається, що 4 з 5 свердловин пробурені на «старих» родовищах віком 45-55 років. Ще одна - повністю нова. Вперше газ із неї надійшов у газотранспортну систему України поточного місяця.

За словами т.в.о. генерального директора АТ «Укргазвидобування» Олега Толмачева, для досягнення цілей з нарощення видобутку компанія комбінує використання сучасних технологій для відкриття нових покладів на вже виснажених родовищах і збільшення інвестицій в дослідження та освоєння нових ділянок.

Завдяки таким підходам на одному зі згаданих «старих» родовищ за останні два роки вдалося збільшити добовий видобуток газу на 35%, а на іншому - майже на 50%.

Решта родовищ, які завдяки використанню сучасних технологій отримали нове життя, демонструють стабілізацію показників і можливість потенційного приросту видобутку.

У «Нафтогазі" нагадали, що з початку року «Укргазвидобування» ввело в експлуатацію 58 нових газових свердловин із сумарним середньодобовим дебітом 5,3 млн куб. м природного газу.

Фото с сайта Групы Нафтогаз.

Читайте також: "Укргазвидобування" досягло найвищого добового видобутку газу за останні три роки;

В Україні відкрили нове родовище, запаси якого оцінюються в мільярд кубометрів газу;

«Укргазвидобування» запустило в роботу дві високодебітні свердловини.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини