Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податковий комітет ВР підтримав законопроєкти про перезавантаження БЕБ

Реклама

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував прийняти за основу законопроєкти щодо реформування Бюро економічної безпеки - N 10088 та альтернативний до нього N 10088-1.

Цими законопроєктами передбачається:

  • оголошення Кабінетом Міністрів нового конкурсу на посаду Директора БЕБ;

  • проведення нового прозорого конкурсу на зайняття посади керівника Бюро економічної безпеки (за переважної участі в конкурсній комісії міжнародних експертів за прикладом практик Національного антикорупційного бюро, Національного агентства з питань запобігання корупції);

  • проходження атестації діючими співробітниками Бюро. Цю атестацію пропонується провести впродовж року згідно з Порядком, який затверджується Директором БЕБ та проводиться кадровою комісією в центральному апараті. Її метою є оцінка професійної компетентності, рівня знань та умінь, професійної етики, доброчесності та наявності конфлікту інтересів.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини