Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Блокада кордону: в Україні почалися проблеми з постачанням пального

Реклама

Через блокаду пунктів пропуску на кордоні польськими перевізниками в Україні почалися проблеми з постачанням пального. Про це заявив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Маркіян Дмитрасевич в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє LIGA.net.

"Зрозуміло, що це знижує рівень продовольчого експорту. Нам вдається врівноважувати ситуацію, але ми бачимо проблеми з таким важливим постачанням, як, наприклад, паливо для України. Це теж треба враховувати", - зазначив заступник міністра.

Він додав, що для експорту зерна ситуація на кордоні не є критичною, оскільки наразі Україна має можливість експортувати продовольчі товари залізничними шляхами та через чорноморські та дунайські порти.

Нагадаємо, 6 листопада польські перевізники розпочали страйк на кордонах з Україною. На сьоднішній день рух вантажівок заблоковано на чотирьох пунктах пропуску: "Ягодин - Дорогуськ", "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне" та "Шегині - Медика".

Читайте також: З 27 листопада пункт пропуску “Шегині” блокуватимуть цілодобово

Бізнес закликає Президента України та Президента Єврокомісії втрутитись у ситуацію з блокадою кордону

Блокування польського кордону можуть продовжити до лютого 2024 року

Ускладнення руху на кордоні з боку Польщі: бізнес може звернутись до ТПП за засвідченням форс-мажорних обставин

Єврокомісія може покарати Польщу за блокування кордону з Україною

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини