Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Румунські фермери заблокували ще один пункт пропуску

Реклама

Держмитслужба інформує, що пункт пропуску «Халмеу-Дякове» заблоковано технікою румунських фермерів.
18 січня, румунська сторона поінформувала, що перед міжнародним пунктом пропуску «Халмеу-Дякове» фермери перекрили рух вантажних транспортних засобів. Блокування здійснюється великою сільськогосподарською технікою.
Рух на виїзд з України вантажівок тимчасово призупинено з метою недопущення блокування проїзду легкових авто. Терміни проведення блокування наразі не відомі.
Зараз на виїзд з України очікують близько 10 вантажівок, а в єЧерзі - 607 т/з. За минулу добу оформлено та пропущено: на виїзд з України - 138 т/з, на в'їзд - 105 т/з.

Нагадаємо, румунські фермери раніше заблокували пункту пропуску "Вікову-де-Сус" навпроти "Красноїльська" та перехід "Порубне-Сірет". В Уряді Румунії повідомили, що попередньо домовилися з фермерами, які блокують кордон.

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини