Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Румунські фермери продовжують блокувати пункти пропуску

Реклама

Румунські фермери сьогодні вранці поновили перекриття дороги поблизу пункту пропуску "Вікову-де-Сус" навпроти "Красноїльська", повідомляє Укрінформ.

Сьогодні о 10:15 відновилося перекриття біля пункту пропуску "Вікову-де-Сус", що навпроти нашого переходу "Красноїльськ", яке вчора припинялося близько 23 години.

Перехід "Порубне-Сірет" із румунського боку блокується вже більше доби.

Блокування біля пунктів пропуску відбувається частково, легковий транспорт, автобуси і пішоходів блокувальники пропускають. Водночас рух вантажівок в обидві сторони припинився. 

Електронна черга вантажних автомобілів на виїзд з України зросла с 600 до понад 700 вантажівок.

У пункті пропуску "Красноїльськ" "жива" черга. За словами прикордонників, там своєї черги на виїзд з України чекають близько 20 вантажних автомобілів.

Нагадаємо, румунські фермери блокують рух вантажівок на двох пункти пропуску на кордоні з Україною з 13 січня. В Уряді Румунії повідомили, що попередньо домовилися з фермерами, які блокують кордон.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини