Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ анулював ліцензії п’яти небанкам

Реклама

Національний банк анулював ліцензії п'яти небанківським установам, три з яких виключено з Держреєстру фінансових установ та одна - з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Так, на підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії таким установам:

  • ТОВ «Богдан-Лізинг»;

  • ТОВ «Київська торгова-інвестиційна компанія»;

  • ТОВ «ФК «Солло»;

  • ЧМКС «Народна воля».

На підставі власної заяви в ТОВ «Обміночка» анульовано окремі ліцензії: на надання послуг з фінансового лізингу, з факторингу, на надання гарантій та коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту.

Виключення з реєстрів

ТОВ «Богдан-лізинг» на підставі поданих документів виключено з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінпослуги.

ТОВ «ФК «Солло» та ТОВ «Київська торгово-інвестиційна компанія» виключено з Держреєстру фінансових установ на підставі абзацу третього пункту 10 постанови Правління НБУ від 29 грудня 2023 року № 199.

ЧМКС «Народна воля» виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі її власної заяви.

Відповідні рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінпослуг ухвалив 19 січня 2024 року.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини