Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Київщині з'явиться новий індустріальний парк

Реклама

Кабінет Міністрів вніс до реєстру індустріальних парків індустріальний парк «Універсал Індастрі», який розташовано на території смт Рокитне Білоцерківського району Київської області. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 2 лютого 2024 року, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Відповідно до концепції індустріального парку на площі 13,3 га буде створено близько 650 робочих місць у переробній промисловості. Інвестори планують налагодити виробництво будівельних металевих конструкцій і готових металевих виробів, машин і устаткування, харчових продуктів та іншої продукції.

Також на території нового індустріального парку буде проводитись науково-технічна діяльність та діяльність у сфері інформації і телекомунікацій.

Загалом в найближчі роки в індустріальний парк планується інвестувати близько 735 млн грн.

«Універсал Індастрі» став другим парком, включеним до реєстру індустріальних (промислових) парків поточного року та 75-м у цьому переліку.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини