Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Де шукати законодавство й аналітику для логістичної галузі?

1 березня 2024, 15:00
674
0
Автор:
Реклама

Транспортно-логістична галузь є дуже динамічною.  

Цей напрям бізнесу потребує постійного контролю ризиків та інформації: щодо клієнтів, конкурентів, змін законодавства, регуляторних вимог, судової практики та виконання договірних зобов'язань.  

Керівники логістичних підприємств мають щодня переглядати новини галузі, правову картину дня, економічну та політичну ситуацію - адже від цього залежить життєздатність їхнього бізнесу в мінливій та конкурентній ніші.  

Щоб вийти в лідери та ефективно впоратись із цими завданнями, компанії запроваджують діджитал інструменти. Розбираємо на прикладі LIGA 360, як найзручніше шукати законодавство й аналітику у сфері транспорту та контролювати ризики.  

Віджет “Транспорт” - новинка для пошуку інформації 

Нещодавно на платформі LIGA 360 з'явився віджет “Транспорт. Логістика”.  

Це спеціальний розділ на робочому столі, де акумулюється вся інформація про галузь: 

  • Законодавство у сфері транспорту 

  • Аналітика і ситуації у транспортній сфері 

  • Форми, бланки, шаблони 

  • Довідники і практичні матеріали 

  • Питання обліку 

  • Судова практика 

  • Митниця 

  • ЗЕД 

  • Новини транспортно-логістичної тематики 

Всі документи розташовані в хронологічному порядку, тож ви зможете в пару кліків переглянути останні зміни. Щоб уточнити пошук, використовуйте фільтри - тоді система надасть лише ті документи, що стосуються автомобільного транспорту, залізничного транспорту, судноплавства тощо. 

Зацікавила функція? Залиште заявку менеджеру 

Занурюйтесь глибше - з інструментами research та аналізу 

Будь-який тематичний напрям ви можете дослідити детальніше, використавши відповідний розділ в LIGA 360. Для прикладу, на платформі є добірки законодавства для різних галузей, новації воєнного стану, роз'яснення експертів з актуальних питань бізнесу.  

Всі документи на платформі пов'язані між собою, тож відкриваючи НПА ви знайдете не тільки текст документа, а й пов'язане законодавство, судову практику, аналітику, довідники.  

Ще більше PRO інструментів 

LIGA 360 - це комплексна інформаційно-аналітична хмарна платформа, що надає бізнесам інформацію для контролю ризиків та ухвалення рішень. 

Окрім пошуку й аналізу законодавства, актуальні функції для логістичної сфери включають: можливість перевірки контрагентів та фізосіб, автоматизація договірної роботи на кожному етапі, інструменти аналізу судової практики та підготовки до судових засідань. 

Дізнайтеся більше переваг за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини