Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'являться два нові індустріальні парки

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 15 березня ухвалив рішення про включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків двох нових індустріальних парків у Рівненській та Львівській областях. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Нові майданчики для підприємців забезпечать майже 4 тис. робочих місць у різних сферах діяльності. Також це додаткові можливості для інвестицій у переробні підприємства та у відновлення України - в цілому», - наголосив заступник Міністра економіки Віталій Кіндратів.

Так, в індустріальному парку «Форментор», що розташований у Рівненській області, на площі 28,1 га планується створити 1400 нових робочих місць у сферах переробної промисловості, інформації і телекомунікацій, альтернативної енергетики, машинобудування, переробки та утилізації відходів, науково-технічній діяльності та ін. Тут вироблятимуть харчові продукти, напої, основні фармацевтичні продукти і препарати, іншу хімічну продукцію.

Індустріальний парк «ІнПарк Борислав», який знаходиться у Львівській області, на площі 20 га забезпечить 2 300 нових робочих місць. Його спеціалізація - переробна промисловість (виробництво меблів, транспортних засобів), науково-технічна діяльність та інші суміжні галузі.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини