Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Fozzy Group закриває мережу магазинів електроніки ringoo Новини компаній

Реклама

Мережа електроніки та побутової техніки ringoo, яка входить у Fozzy Group, припинить свою діяльність до 31 березня 2024 року. Таке рішення було прийнято з огляду на те, що формат офлайн-магазинів втрачає актуальність. Про це повідомляє Forbes Ukraine з посиланням на пресслужбу Fozzy Group.

«Після ретельного аналізу й обговорення потенціалу ringoo, ми зрозуміли, що в нашому контексті така бізнес-модель не має перспектив для розвитку», - зазначили у Fozzy Group.

Серед причин закриття мережі в компанії називають поступову втрату актуальності регіональних офлайн-магазинів через стрімкий розвиток онлайн-торгівлі. Крім того, загальна ситуація в країні негативно впливає на рівень продажів, зазначають у Fozzy Group.

До 31 березня триватиме «перехідний період» для виконання зобов`язань ringoo перед партнерами та покупцями. Також Fozzy Group планує допомогти працівникам ringoo з працевлаштуванням.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини