Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Івано-Франківська ОДА пройшла навчання з використання хмарної платформи для управління інформаційними ризиками LIGA360

10 квітня 2024, 11:00
54
0
Автор:
Реклама

В рамках презентації керівництву ОДА та працівникам структурних підрозділів було презентовано комплекс рішень, які спрощують роботу органів місцевого самоврядування та держадміністрацій.

Спеціалісти LIGA ZAKON акцентували на найпоширеніших питаннях, з якими щодня стикаються регіональні органи влади у своїй діяльності. Багато уваги учасники приділили тим аспектам, які набули особливого значення під час війни.

Так, наприклад, через динамічні зміни у законодавстві та новим практикам застосування, для представників державних органів важливо бути в курсі як останніх законодавчих рішень, що впливають на їх діяльність, так і знати, як в умовах воєнного стану застосовувати ті чи інші давно існуючі норми. Зокрема фахівці LIGA ZAKON окремо зупинилися на Трудовому кодексі України, існуючій судовій практиці з цього питання, ситуаціях та шаблонах, які використовуються державними органами тощо.

Так само необхідно зараз дуже ретельно перевіряти всіх можливих контрагентів, особливо під час проведення державних тендерів. Такі перевірки убезпечують органи місцевого самоврядування від договірних відносин з підсанкційними компаніями, з підрядниками, які мають відношення до росії чи білорусі або недобросовісними постачальниками. А от неякісна перевірка може не лише призвести до неефективного використання місцевого бюджету, а й негативно відобразитись на репутації органу місцевого самоврядування. Тому фахівці LIGA ZAKON детально продемонстрували співробітникам ОДА функціонал LIGA360, що дозволяє швидко перевірити будь-яку компанію на основі відкритих даних.

Крім того було продемонстровано функціонал, що за допомогою технології Machine Learning аналізує позовні заяви та надає аналітику щодо перспектив судового процесу, а також базу судових рішень, котрі прийняті у таких самих або схожих ситуаціях.

Назарій Гава, юрисконсульт Івано-Франківської ОДА, відзначив, що функціонал рішення настільки різноманітний, що може закрити всі можливі потреби органу місцевого самоврядування та державної адміністрації “Спочатку здавалося, що через широкий функціонал буде складно в усьому розібратися, але детальні пояснення та демонстрація продукту наочно показала, що працювати на платформі легко та зручно” - Додав Назарій.

Наразі спеціалісти ОДА отримали доступ до безкоштовного тестування LIGA360 та зможуть оцінити можливості продукту для вирішення конкретних завдань.

Як державним службовцям зручніше опрацьовувати великі масиви законодавчої інформації? Всі потрібні інструменти надасть LIGA360. Найповніша база НПА та судової практики з можливостями аналізу. Дізнайтеся більше переваг за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини