Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд скасував арешт 19,8% акцій Lifecell, пов’язаних з російським олігархом Фрідманом Новини компаній

Реклама

Апеляційний суд міста Києва скасував арешт частки у розмірі 19,8% акцій Lifecell та 100% акцій Paycell, накладений через зв'язок компаній із підсанкційним російським олігархом Михайлом Фрідманом.

Відповідне рішення суд ухвалив 16 квітня, передає «Економічна правда».

Це відкриває шлях до завершення угоди з продажу Lifecell інвестиційній компанії NJJ Holding.

"Арешт корпоративних прав Lifecell і Paycell скасовано. Зняття арешту дає власнику на свій розсуд розпоряджатися своїм майном", - зазначив представник Turkcell Максим Шевердін.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року Шевченківський районний суд Києва арештував активи підсанкційного російського олігарха Михайла Фрідмана, серед яких - мобільний оператор Lifecell та інші активи турецького Turkcell. Згодом суд вніс зміни до цього рішення, зменшивши арештовану частку Lifecell зі 100% до 19,8%.

У квітні стало відомо, що інвесткомпанія NJJ Holding, яка належить французькому мільярдеру Ксав'є Ніелю, планує об'єднати Датагруп-Volia і Lifecell в одну компанію після закриття угод по купівлі.

Продаж Lifecell стане можливим лише після отримання регуляторного схвалення.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини