Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Французький інвестор планує об’єднати Датагруп-Volia і Lifecell Новини компаній

Реклама

Інвестиційна компанія NJJ Holding, яка належить французькому мільярдеру Ксав'є Ніелю, планує об'єднати Датагруп-Volia і Lifecell в одну компанію після закриття угод по купівлі. Про це йдеться у спільному релізі NJJ Holding Ніеля та власника Датагруп-Volia Horizon Capital.

Як зазначається, у березні 2024 року NJJ Holding отримала регуляторне схвалення на придбання Датагруп-Volia, провайдера фіксованого зв'язку та платного ТБ в Україні.

Наразі 96,13% акцій компанії Датагруп-Volia знаходяться у власності фонду, що управляється американською приватною інвестиційною компанією Horizon Capital під керівництвом Олени Кошарної, решта 3,87% належить генеральному директору Датагруп-Volia, Михайлу Шелембі.

Після закриття угоди, консорціум, яким керує NJJ має намір об'єднати Датагруп-Volia та Lifecell. Очолить об'єднану платформу Датагруп-Volia-Lifecell Михайло Шелемба.

Злиття відбудеться після отримання регуляторного схвалення, що призведе до 100% володіння цими активами, зареєстрованими в Україні.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Після закриття угоди, фонд, яким керує Horizon Capital, разом з Михайлом Шелембою інвестуватимуть у платформу, щоб зберегти міноритарну частку та стати локальним партнером Ксав'є Ніеля та NJJ в Україні.

Фіналізація угоди залежить від отримання залишкових регуляторних схвалень та інших умов закриття.

Прогнозується, що об'єднана компанія надаватиме послуги мобільного зв'язку понад 10 мільйонам українців, а її фіксована мережа охоплюватиме понад 4 мільйони домогосподарств по всій країні.

Як повідомлялося, наприкінці 2023 року стало відомо, що Turkcell продає продає українського мобільного оператора Lifecell французькій NJJ Capital.

У квітні діє спеціальна пропозиція на преміум-рішення LIGA 360. Отримайте максимум переваг для юриста чи бухгалтера - економте до 50% вартості тарифу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини