Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Уряді працюють над створенням механізму електронного бронювання - Мінекономіки

Реклама

В Уряді працюють над створенням механізму електронного бронювання військовозобов'заних працівників. Про це представники Міністерства економіки повідомили в коментарі AIN.UA.

«Іншої альтернативи, крім диджиталізації процесів, пов'язаних із бронюванням, немає. Це буде однозначно зроблено. Ми зараз обговорюємо з Міністерством оборони та Мінцифри принципові підходи до того, яким чином перевести «в цифру» постанову № 76 або ті нормативно-правові акти, які регулюють або будуть регулювати питання бронювання військовозобов'язаних», - розповіли у міністерстві.

Співрозмовники видання стверджують, що ведуть діалог із бізнесом і профільними асоціаціями, іншими представниками влади, народними депутатами та стейкхолдерами.

«Очевидно, що суспільство бачить необхідність змін. Цифрове рішення (щодо процедури бронювання - ред.) з'явиться, коли ми напрацюємо нові положення стосовно бронювання, які збалансують потреби безпеки й оборони, економіки, бюджету, бізнесу, гуманітарної сфери тощо», - резюмували у Мінекономіки.

Читайте також: Бронювання працівників за 20 000 грн військового збору на місяць: у Раді є напрацьовані пропозиції щодо економічного бронювання

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини