Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк розпочав прийом заявок на кредитування енергогенерації за програмою “Доступні кредити 5-7-9%”

Реклама

Державний ПриватБанк розпочав прийом заявок від корпоративних клієнтів, а також малого та середнього бізнесу на фінансування будівництва та улаштування газотурбінних, газопоршневих та біогазових генераційних установок за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Про це повідомляє пресслужба установи.

Як зазначається, розширення Урядом можливостей програми доступного кредитування бізнесу дає можливість корпоративним клієнтам та представникам МСБ отримати пільгове фінансування на придбання та установку обладнання енергогенерації. Це дозволить підтримувати та розвивати виробництво в умовах дефіциту енергії та активно розвивати ринок малої розподіленої генерації.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів постановою від 18 травня 2024 року № 708 розширив дію державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» на фінансування будівництво та облаштування газотурбінних, газопоршневих і біогазових генераційних установок.

Максимальна сума пільгового кредиту на відповідні цілі становить до 150 млн гривень.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» також передбачає можливість для бізнесу використати кредитні кошти на придбання сонячних та вітрових електростанцій, а також обладнання для накопичення електричної енергії.

Подати заявку на отримання кредиту в ПриватБанку можна на його сайті.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини