Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запустили грантову програму на 480 тис євро для малого та середнього бізнесу

Реклама

Міністерство економіки України разом з ЄС та урядом Німеччини запустило нову грантову програму на 480 тисяч євро. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Відповідно до умов програми, отримати грант зможуть малі та середні українські бізнеси, які створюють продукти або послуги з фокусом на експорт або інновації.

Йдеться про підприємства, що працюють у секторах переробної промисловості (харчова, легка промисловість, машинобудування, будівництво, виготовлення меблів тощо), креативної індустрії (мода, дизайн тощо), а також інших галузей з експортним та інноваційним потенціалом.

Передбачається, що в межах проєкту 12 відібраних учасників отримають грант у розмірі до 40 000 євро кожен, а також групові та індивідуальні консультації від експертів, нетворкінг-сесії та інші активності, які допоможуть виявити та усунути процеси, що «блокують» бізнес на шляху до експорту та інноваційного розвитку.

Подати заявку для участі в грантовій програмі можна до 25 червня 2024 року включно на сайті проєкту.

Довідково:

Грантова програма для малого та середнього бізнесу на 480 тисяч євро є частиною програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Вона фінансується спільно Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Партнер з реалізації програми в Україні - Громадська спілка «Мережа Глобального договору в Україні».

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини