Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За два роки через проєкт "єРобота" малий та середній бізнес отримав грантів на 8,5 млрд грн

Реклама

Понад 18 000 підприємців отримали гранти на загальну суму 8,5 млрд грн за два роки дії урядового проєкту «єРобота». Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

«За державної підтримки відкрито тисячі нових компаній, діючі отримали можливості для зростання, збільшення обсягів виробництва, виходу на нові ринки. Вони працюють, сплачують податки, створюють робочі місця - понад 55 тисяч нових робочих місць в різних галузях створять отримувачі грантів», - зазначила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки Юлія Свириденко.

Так, з початку запуску проєкту у липні 2022 року:

  • за програмою «Власна справа» - видано 16 490 мікрогрантів на 3,9 млрд грн;

  • на розвиток переробних підприємств - видано 672 гранти на 3,4 млрд грн;

  • на садівництво та розвиток тепличного господарства - видано 211 грантів на 925 млн грн;

  • ветеранам та членам їхніх родин - видано 634 гранти на 283 млн грн.

Довідково:

Проєкт єРобота був запроваджений Урядом в липні 2022 року для надання підтримки бізнесу та стимулювання створення нових робочих місць. Він включає кілька грантових програм. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів для ветеранів та другого з їх подружжя, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства.

Вся інформація для твоєї компанії - тепер в єдиному продукті LIGA360. Збільшуй швидкість виявлення бізнес-ризиків: правових, регуляторних, санкційних, репутаційних, судових, фінансових, договірних. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини