Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Введено в дію нові пакети санкцій РНБО

Реклама

Президент України Володимир Зеленський підписав 8 жовтня два укази № 698/2024 та №697/2024, якими ввів у дію нові рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

"Ми продовжуємо нашу санкційну роботу - сьогодні застосовано два нових пакети санкцій. Щодо тих, хто зрадив Україну, також щодо військового виробництва в Росії - тих юридичних і фізичних осіб, які працюють на терор. І наші, українські, санкції, наш тиск на ворога ми будемо й надалі робити синхронним з усіма у світі, хто так само, як і українці, хоче справжнього миру", - зазначив Президент у своєму відеозверненні у вівторок.

Список персональних санкцій поповнили 90 фізосіб, серед яких є громадяни рф, України та Кіпру. Зокрема, у списку відомі адвокати Тетяна Монтян та Валентин Рибін, а також п'ятеро громадян Кіпру, які є бенефіціарами компаній, що стали новими власниками Смарт-Холдингу Вадима Новінського.

Також під десятирічні санкції потрапило 57 компаній, пов'язаних з російською оборонною промисловістю, серед яких: "Ростєх", "Промислові компоненти КАМАЗ", "КАМАЗ гальмівні системи", "Уралвагонзавод-Транс" та кілька китайських компаній.

Нова LIGA360 змінює все! Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами. Здійснюй санкційний скринінг. Перевіряй контрагентів за 46 списками зі 144 юрисдикцій. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини