Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Власна справа": молоді підприємці можуть отримати грант до 150 тис грн через портал "Дія"

Реклама

Підприємці віком до 25 років відтепер через портал "Дія" можуть подавати заявки на отримання грантів до 150 тис. гривен на відкриття власного бізнесу в межах програми "Власна справа". Про це повідомляє пресс-служба Мінекономіки.

"Гранти для молоді в межах програми "Власна справа" вже доступні через портал Дія. Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тис. грн. на свій бізнес. Грант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення відносно виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП", - зазначила Перша віцепрем'єр - міністерка - Міністерка економіки Юлія Свириденко.

Вона додала, що заявку можна подати в декілька кліків. Для цього треба зайти на портал "Дія" в розділ "Грант на власну справу" і відправити заявку онлайн.

Через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави - вже за програмою "Власна справа" на загальних умовах. На сьогодні - це 250 тис. гривен за умови створення не менше двох робочих місць.

За даними міністерства, за понад два роки роботи програми "Власна справа" підприємці отримали від держави понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу на майже 5 мільярдів гривен.

Нова LIGA360 змінює усе! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй погоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі і уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини