Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Приват24 з'явилась можливість відкрити бізнес-рахунок для ФОП

Реклама

Українські підприємці, зареєстровані як ФОП, відтепер можуть відкрити бізнес-рахунок у додатку Приват24 для фізичних осіб, повідомляє пресслужба Приватбанку.

«Ця нова можливість значно спрощує процес реєстрації рахунку для малого бізнесу, надаючи підприємцям швидкий і зручний спосіб керувати фінансами через мобільний банк», - зазначається у повідомленні.

Для того, щоб відкрити такий рахунок потрібно:

  • авторизуватися у додатку Приват24;

  • вибрати меню «Сервіси-Бізнес» та опцію «відкриття рахунку для ФОП;

  • трохи розповісти про свій бізнес;

  • обрати бізнес-карту та відповідний тарифний пакет для обслуговування;

  • підтвердити відкриття рахунку та замовити бізнес-картку.

ПриватБанк автоматично заповнить більшість даних на основі вже відомої інформації про клієнта, тому процес буде швидким та зручним.

Відкриття рахунку є безкоштовним, а для нових ФОП діє спеціальна пропозиція - 3 місяці без абонплати за обслуговування рахунку.

За даними Приватбанку, лише з початку 2024 року в ньому відкрито 123 тисячі нових рахунків для ФОП, а активна клієнтська база зросла на 6% і складає 721 тис. клієнтів.

Тепер з'явилась можливість відкрити рахунок ФОП у ПриватБанку не лише через сайт pb.ua/fop чи сервіс "Е-підприємець", але й безпосередньо у додатку Приват24.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини