Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Під нову хвилю санкцій потрапила низка російських компаній-джерел інформаційної та кіберагресії проти України

18 травня 2018, 11:11
227
0
Реклама

14 травня Президент затвердив прийняте 2 травня РНБОУ рішення про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Інформація про це з'явилася на порталі Глави держави в ніч на 18 травня. Рішення РНБОУ також передбачає припинення участі українських представників у діяльності органів СНД.
Трирічні і безстрокові санкції стосуються фізичних і юридичних осіб, причетних до російської агресії по відношенню до України. В їх коло увійшли особи, які готували вибори в окупованому Криму і представники влади півострова, учасники збройних формувань на окупованій території Донецької та Луганської областей і т.д. Крім того, введені санкції щодо осіб, причетних до інформаційної та кіберагресіі проти України, а також протиправних дій проти громадян України, які незаконно утримуються в Росії, депутатів Держдуми і членів Ради Федерації. Крім того, було продовжено дію санкцій, застосованих в попередні роки.
Санкції затверджені Указом Президента від 14.05.2018 №126/2018, який набирає чинності з дня його опублікування. Повний список осіб, на яких поширюються санкції, очікується найближчим часом, про що буде повідомлено додатково.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини