Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заощадити на пожежному устаткуванні

19 серпня 2016, 09:02
195
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Зобов'язання для підприємств встановлювати в своїх електрощитових та на електрощитках автономні прилади пожежогасіння найближчим часом може бути скасовано.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Як повідомляє Федерація роботодавців України, проект наказу МВС «Про внесення змін до Правил пожежної безпеки в Україні» наразі знаходиться на реєстрації в Мінюсті.

Фахівці з питань пожежної безпеки та охорони праці на підприємствах ПЕК, металургійної, оборонної, хімічної, харчової та машинобудівної промисловості, які взяли участь в експертному обговоренні, ініційованному Федерацією, зазначили абсолютну безглуздість у встановленні в електрощитових та на електрощитках автономних приладів пожежогасіння.

Як аргументують промисловці, на великих підприємствах тисячі електрощитових, які необхідно укомплектувати пожежним обладнанням, що коштує сотні тисяч гривень.

ПРОТЕ:

Оскільки безглуздість подібних заходів протипожежної безпеки, крім іншого, обгрунтовувалася мізерною часткою пожеж в електрощитових та на електрощитках, у разі збільшення кількості займань можливе повернення такої вимоги.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини