Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пожежна безпека

27 травня 2016, 09:03
295
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Держспецзв'язку та МВС спільним наказом від 30.03.2016 № 239/229 затвердили Правила пожежної безпеки в галузі зв'язку.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Ці Правила поширюються на Держспецзв'язку, підприємства, установи та організації спеціального, електричного, поштового зв'язку і на об'єкти рухомого (мобільного) зв'язку та безпроводового доступу (далі - підрозділи зв'язку), встановлюють загальні й спеціальні вимоги з пожежної безпеки та є обов'язковими до виконання для всіх підрозділів зв'язку незалежно від форм власності.

Керівник підрозділу зв'язку письмовим наказом визначає обов'язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, призначає відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.

Обов'язки щодо забезпечення пожежної безпеки, утримання та експлуатації засобів протипожежного захисту визначаються в посадових інструкціях, обов'язках, положеннях про підрозділ.

Зокрема, в додатках до наказу викладено Вимоги щодо складання планів (схем) евакуації на випадок пожежі, Категорії та класи зон за вибухо-, вибухопожежо- і пожежонебезпечністю виробництв, приміщень, будівель та інших об'єктів підрозділів зв'язку.

ПРОТЕ:

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини