Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укртрансгаз підписав документ про реструктуризацію 1,47 млрд. грн. боргу

2 липня 2019, 10:30
340
0
Реклама

27 червня ГТС «Укртрансгаз» уклав з ТОВ «ЕРУ Трейдінг» договір про реструктуризацію заборгованості на загальну суму 1,47 млрд. грн., а також списання нарахованих штрафних санкцій та врегулюванні інших взаємних претензій.

Ця угода була вимушеним заходом: контракти на поставку газу «ЕРУ Трейдінг» покриті страховими полісами OPIC - урядового агентства США, яке надає кредити та гарантії американському бізнесу. Угода необхідна, щоб врегулювати претензії OPIC до уряду України.

«Укртрансгаз» та «Нафтогаз України» продовжують шукати рішення, які допоможуть врегулювати нестачу коштів Укртрансгазу. У повідомленні говориться, що такий дефіцит викликали встановлення НКРЕКУ занижених тарифів для Оператора ГТС та ігнорування несанкціонованих відборів облгазами природного газу з мереж Укртрансгазу.

Читайте також: Чому ціна на газ знову виросте - думка експерта.

Вам буде цікаво: У липні газ знову подешевшає.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини