Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опубліковано Закон, яким скасовано ліцензії для операторів телекомунікацій

25 вересня 2019, 14:38
427
0
Реклама

Сьогодні, 25 вересня, в газеті "Голос України" опубліковано Закон № 102-ІХ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню".

Відповідний Закон Верховна Рада прийняла 18 вересня.

Документ усунув законодавчу колізію норм Закону про ліцензування та Закону про телекомунікації у частині виключення з переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, діяльності у сфері телекомунікацій, та заміни ліцензування видів діяльності у сфері телекомунікації на надання повідомлення суб'єктами господарювання.

Також встановлено, що

За надання недостовірної або не в повному обсязі інформації у повідомленні про початок провадження господарської діяльності передбачено накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Закон набере чинності через три місяці.

Про перші кроки та рішення нової влади читайте тут

Перевірте потенційного контрагента за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут.

ЛІГА:ЗАКОН запрошує представників бізнесу взяти участь у конференції Safe Side 2.0, яка відбудеться 9 жовтня. Детальніше про захід читайте за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини