Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочалося голосування в премії PaySpace Magazine Awards 2019!

7 листопада 2019, 14:00
562
0
Реклама

1 листопада стартувало голосування за кращі компанії й експертів у премії PaySpace Magazine Awards 2019. Цей етап триватиме до кінця листопада. А вже 12 грудня на сцені Ballroom Hyatt Regency переможці отримають свої нагороди.

Цьогоріч із більш ніж 300 заявок ми відібрали 256 кращих гравців ринку FinTech та e-commerce України.

У минулому році під час голосування учасники премії зібрали понад 60 тисяч голосів. Ринок уважно стежив за динамікою голосування. Цього року очікуємо не менш напружену конкуренцію між компаніями та експертами.

До процедури голосування входять голоси користувачів, редакції та експертного журі, склад якого буде оголошено тільки після закінчення голосування.

Щоб проголосувати, потрібно перейти на сайт і вибрати зручний спосіб ідентифікації - за допомогою Facebook або e-mail. У кожній категорії користувач може віддати свій голос тільки за одного номінанта!

Підтримайте найкращі Fintech-бренди України, голосуйте за улюблені компанії й авторитетних експертів у PaySpace Magazine Awards 2019!

Голосування в премії PaySpace Magazine Awards триватиме до 30 листопада, а процедура експертизи голосів - до 10 грудня.

Оголошення переможців відбудеться 12 грудня на урочистій церемонії в одному з найбільш респектабельних місць Києва - готелі Hyatt Regency. Квитки на захід уже доступні, але будуть в дуже обмеженій кількості, тож не зволікайте!

Акредитація для телеканалів та ЗМІ - за e-mail.

Довідка: Організатор премії PSM Awards - експертне видання про платежі PaySpace Magazine. Журнал висвітлює тенденції та найцікавіші події на ринку електронної комерції, мобільних й електронних платежів, фінансових технологій, інновацій і банків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини