Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпраці анулюватиме ліцензії та дозволи підсанкційних компаній

Реклама

Державна служба України з питань праці анулюватиме раніше видані нею ліцензії з підстав, визначених законом, а також компаніям, щодо яких ухвалено рішення про запровадження санкцій.

Відповідні зміни затверджені Кабінетом Міністрів на засіданні 30 вересня.

«Україна посилює санкційний тиск на державу-агресора. Комплекс дій, спрямований на досягнення максимального ефекту обмежень, містить в собі не лише введення нових санкцій та посилення тих, що були запроваджені раніше. Для того, щоб були задіяні всі можливі механізми обмежень, потребує удосконалення і нормативне поле», - повідомила Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.

За її словами, Уряд розширив повноваження Держпраці, дозволивши анулювати дозволи та ліцензії з підстав, визначених Законом про санкції. Таким чином поповнився набір санкційних інструментів, який застосовуватиме Україна проти рф.

Читайте також: Всі російські активи в Україні буде націоналізовано.

Не грай в "російську рулетку" зі своїм бізнесом! Контролюй зв'язки, репутацію в медіа та знай актуальні вимоги законодавства - з рішенням LIGA360. Отримай 5 робочих місць за 5000 грн/міс.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини