Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ наклав штраф за змову на будівництві Подільського мосту у Києві

Реклама

Північне міжобласне територіальне відділення АМКУ викрило змову між ТОВ «ФОРМА» та ТОВ «ІБК «УКРБУД» під час участі у п'яти процедурах закупівлі послуг з виконання проектних та вишукувальних робіт під час будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві. Про це повідомляє пресслужба Антимонопольного Комітету.

Замовником у всіх закупівлях є комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

Відділенням АМКУ встановлено, що ТОВ «ФОРМА» та ТОВ «ІБК «УКРБУД» погоджували свої дії, зокрема, використовували спільні ІР-адреси для керування рахунками та для звітності до органів ДПС, синхронно діяли під час отримання банківських гарантій тощо.

З огляду на сукупність цих та інших фактів, ТОВ «ФОРМА» та ТОВ «ІБК «УКРБУД» визнано порушниками законодавства про захист економічної конкуренції. За кожне вчинене порушення на компанії накладено штрафи.

Крім того, відповідно до Закону «Про публічні закупівлі» порушники не зможуть брати участь у торгах протягом трьох років.

Добірка матеріалів про публічні закупівлі - у LIGA360. Отримай 400 документів для бізнесу, щоб брати участь в публічних закупівлях й тендерах та знати про зміни воєнного часу. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини