Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Облік військовозобов'язаних: рекомендації для HR щодо звіряння облікових даних

2 червня 2023, 09:09
2046
0
Автор:
Реклама

Незважаючи на те, що з моменту набрання чинності Порядком організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України № 1487 від 30 грудня 2022 року  пройшло достатньо часу, необхідність в роз'ясненні положень цього Порядку і досі виникає. 

У попередніх публікаціях ЮФ "Правовий Альянс" було надано рекомендації HR-менеджерам щодо алгоритму дій під час прийняття на роботу та звільнення працівників в межах ведення військового обліку, а також щодо ведення персонального військового обліку на підприємстві незалежно від форми його власності.  

У новому матеріалі проаналізовано вимоги Порядку щодо звіряння облікових даних, перевірки стану персонального військового обліку на підприємстві та надано основні роз'яснення й рекомендації з цих питань. 

Матеріал читайте в нашій рубриці "Актуально" за посиланням: Облік військовозобов'язаних на підприємстві: рекомендації для HR щодо звіряння облікових даних та перевірки стану персонального військового обліку на підприємстві

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини