Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ анулював ліцензії чотирьом небанкам

Реклама

Національний банк анулював ліцензії чотирьом небанківським установам, дві з яких виключено з Державного реєстру фінансових установ, а ще дві - з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Так, на підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії:

Також відповідно до абзацу третього пункту 10 постанови правління НБУ від 29 грудня 2023 року № 199 з Державного реєстру фінансових установ виключено ПТ «Ломбард «Кредит Юніон» за участю ТОВ «Сент-Т», ТОВ «Сторідж Лімітед» та ПТ «АЙ ТІ Ломбард» за участю ТОВ «Дейт Трейд», ТОВ «Сіті Трейд Компані», а з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, - ПРАТ «Ісузу-Атаман Україна» та ТОВ «Дірект Фінанс Інвест».

Відповідне рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 26 січня 2024 року.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини