Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна розпочав процедуру приватизації державної частки ТРЦ Ocean Plaza

Реклама

Фонд держмайна розпочав процедуру приватизації державної частки ТРЦ Ocean Plaza, яка складає 66,65%. Про це повідомляє пресслужба фонду.

Як зазначається, на поточному етапі Фонд формує аукціонну комісію, що визначатиме умови та стартову ціну продажу санкційного активу, які будуть внесені на затвердження Уряду.

Також ФДМУ очікує від ТОВ «Інвестиційний союз "Либідь", яке є власником ТРЦ, надання пакету документів про фінансово-майновий стан компанії.

"Ця інформація необхідна для формування віртуальної кімнати даних, де потенційні інвестори зможуть ознайомитися з достовірними та детальними відомостями про виставлений актив", - наголошують у Фонді.

Крім того, до кінця лютого 2024 року товариство надасть фінансову звітність за минулий рік.

Довідково:

9 червня 2023 року Кабінет Міністрів розпорядженням № 507-р передав Фонду держмайна частку статутного капіталу ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь», якому належить ТРЦ Ocean Plaza, у розмірі 66,65%, яка 5 січня 2024 року була включена до переліку об'єктів великої приватизації.

Раніше ці корпоративні права належали російським підсанкційним бізнесменам Аркадію та Ігорю Ротенбергам, однак у березні 2023 року рішенням Вищого антикорупційного суду їх стягнуто на користь держави.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини