Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські підприємці оцінять вплив інформаційних ризиків на ведення бізнесу

27 березня 2024, 15:01
204
0
Автор:
Реклама

Компанія LIGA ZAKON проводить дослідження впливу інформаційних ризиків на ведення бізнесу в Україні. Його результати продемонструють, наскільки високим є цей ризик та визначать найефективніші інструменти для управління ризиками і зменшення негативних впливів на український бізнес-клімат.

У підсумку в березні 2024 року організатори презентують Data Risks Business' Influence Index (DRBI Index UA). Показник, який у перспективі буде вимірюватись на регулярній основі і у динаміці дасть бізнесу краще розуміння, як змінюються тенденції управління інформаційними ризиками.

DRBI Index UA охопить законодавчі, економічні, судові та репутаційні ризики. В умовах воєнного стану та повномасштабного вторгнення в Україну, вітчизняних та міжнародних санкційних ініціатив, частих регуляторних нововведень тощо саме ці ризики мають вирішальне значення для роботи бізнесу та державних інституцій.

Партнерами дослідження стали Європейська Бізнес Асоціація, Глобальний Договір ООН в Україні, CEO Club та Асоціація платників податків України. Інформаційним партнером став портал LIGA.net.

Якщо у своїй роботі ви часто стикаєтесь з інформаційними ризиками, то ви можете поділитися своїм досвідом та стати респондентом дослідження за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини