Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Тернопільщині з'явився новий індустріальний парк

Реклама

Кабінет Міністрів включив у Реєстр індустріальних (промислових) парків індустріальний парк «BORSCHIV», що знаходиться на Тернопільщині. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 23 квітня.

Ініціатором його створення є Борщівська міська рада.

Концепцією парка передбачається, що на території площею 30 га працюватимуть підприємства з виробництва борошна і круп, олії, білкових сумішей, борошняних продуктів, напівфабрикатів (в т.ч. хлібобулочних напівфабрикатів тривалого зберігання), виробництва плодово-ягідної продукції, м'ясних та молочних продуктів, переробки та фасування овочів, фруктів, ягід.

Також на території парку здійснюватиметься переробка лікарських трав. Продукція такого виробництва надалі використовується в фармацевтичній, парфумерно-косметичній, харчовій, лікеро-горілчаній промисловості.

Крім того, учасниками парку будуть підприємства, що спеціалізуються на виробництві будівельних матеріалів, виробів з гіпсу, гіпсокартону, будівельних сумішей, виготовлення виробів з дерева, меблів тощо.

В цілому планується створити півтори тисячі робочих місць.

За матеріалами Мінекономіки.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини