Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова практика перевірки бізнес-партнерів в умовах війни. Кейси від експертів LIGA ZAKON

17 травня 2024, 16:45
96
0
Автор:
Реклама

16 травня експертки компанії LIGA ZAKON Альона Васильєва та Анастасія Мішутіна провели лекцію для членів Європейської Бізнес Асоціації на тему "Нова практика перевірки бізнес-партнерів задля уникнення репутаційних ризиків в умовах війни". Захід зібрав понад 100 учасників.

У своїй лекції спікерки багато розказали про ключові інформаційні ризики для бізнесу під час війни. Зокрема, вони зупинилися також на специфічних факторах ризиків, що виникли внаслідок воєнних дій та неочевидних інформаційних ризиках, на які слід звертати увагу.

Крім того співробітниці LIGA ZAKON розповіли учасникам про категорії інформаційних ризиків та алгоритми їх оцінки і дали практичні поради щодо перевірки контрагентів та моніторингу інформаційного поля. Загалом експертки на базі функціоналу нової версії платформи LIGA360, яка вийде у червні цього року, продемонстрували 9 кейсів з перевірок потенційних партнерів. В тому числі перевірки на санкційні й токсичні зв'язки, зв'язки компаній всередині бізнес-груп, міжнародні зв'язки, а також наявність сімейних зв'язків або дотичність бізнесів до політично значимих персон. Кожен з кейсів розкрив важливість кожної перевірки в рамках налагодження майбутньої співпраці з партнерами та продемонстрував, як можна за допомогою професійних інструментів легко врятуватися від прийняття неправильних рішень.

LIGA ZAKON висловлює подяку Європейській Бізнес Асоціації за співпрацю та можливість поділитися експертизою з широкою аудиторією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини