Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ анулював ліцензії шести небанкам

Реклама

Нацбанк на підставі власних заяв скасував ліцензії шістьом небанківським фінансовим установам.

Так, зокрема, Регулятор анулював ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансової послуги з надання коштів та банківських металів у кредит наступним компаніям:

Також ТОВ «Тамга Кепітал» анульовано ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансової послуги факторингу, а ТОВ «ФК «Крістал» - на діяльність фінансової компанії з правом надання таких фінансових послуг, як надання коштів та банківських металів у кредит, факторинг та фінансовий лізинг.

У зв'язку з анулюванням ліцензій на діяльність фінансової компанії усі зазначені небанки виключено з Державного реєстру фінансових установ.

Крім того, на підставі власних заяв погоджено зміни обсягу ліцензії на діяльність фінансової компанії таким фінустановам:

  • ТОВ «ФК «Бізнекс Орбіта Груп» - виключено з ліцензії таку фінансову послугу, як фінансовий лізинг. Надалі компанія матиме право надавати такі фінансові послуги: надання коштів та банківських металів у кредит, факторинг;

  • ТОВ «ФК «КІФ» - виключено з ліцензії такі фінансові послуги, як факторинг і фінансовий лізинг. Надалі компанія матиме право надавати такі фінансові послуги: надання коштів та банківських металів у кредит.

Відповідні рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 17 травня.

За матеріалами НБУ.

Усі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень і інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтесь більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини